Rólunk, Szabályzat

A FilmDetox blogoldal 2013. július 18-án létrejött weboldal, mellyel elérhető közelségbe hozzuk számotokra a filmes világ mindennapjait. Célunk, hogy napi frissítéssel publikáljunk filmhíreket, kritikákat és egyéb információkat az adott területen. Reméljük, hogy oldalunk elnyeri a tetszéseteket és a későbbiekben egy gyors fejlődési folyamat részesei lehettek egy fiatalos és lendületes közösség tagjaként.

Felhasználási tudnivalók: 

Az oldalon található írások egytől-egyig saját szerkesztésű szövegek. Ez alapján vonatkoznak rá a Ptk. szerzői jogokat védő passzusai. A hozzászólásaitok a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, amelyekért mi felelősséget nem vállalunk. Ezeket nem ellenőrizzük. 

Az oldalon fellelhető előzetesek többsége még nem esett át a magyar illetékes hatóságok korhatár besorolásán, ezért megtekintésük csak és kizárólag a 18. életévüket betöltött személyek számára ajánlott. 

Moderálási szabályok: obszcén, trágár és semmitmondó hozzászólásaitokat az oldalról azonnal töröljük, ezért a "közösség-építő" hitvallásunk érdekében arra kérünk titeket, hogy az ilyesfajta megnyilvánulást kerüljétek.

Észrevételekkel és egyéb kérésekkel kapcsolatban az alábbi e-mail címen érhettek el minket: filmdetox@gmail.com

Kellemes időtöltést kívánunk!