2013. augusztus 9., péntek

Előzetes: 2 kaliber (2013)


Mark Wahlberg szeptemberben ismét beköszön!


   Alig tehettük magunkat túl a nagy traumán, hogy a Pain & Gain sztárja nálunk csődöt mondott, nemsokára megint őt figyelhetjük. Ha Dwayne Johnson mellett nézettségben bekrepált (nyitóhéten negyedik helyezés), akkor majd most Denzel Washingtonnal törhet babérokra a 2 kaliber című akció-vígjátékban.

   A Baltasár Kormákur rendezte film a tengerentúlon már hódít és a ranglista legelső helyét is bitorolja. A direktor tavaly a Csempészekkel rukkolt elő és a büdzsét ($25 millió) meg is triplázta jegyeladásból. Az abból befolyt pénzt vehetjük úgy, hogy beépítette a 2 kaliberbe, mert a most eltapsolt összeg kb. $65 millió.  

A történet két zsaruról szól, akik már annyira beépülnek a bűnszervezetbe, hogy azt sem tudják ki-kicsoda. Mire észbe kapnak, addigra a CIA-t is meglopják. Jó nagy kalamajka közepébe csöppennek, ahonnan elég nehéz lesz kikecmeregni. 

A hazai premier időpontja: 2013. szeptember 12. Forgalmazza az InterCom. Addig toljátok az egérmutatót a play-gombra, ugyanis itt az előzetes!Nincsenek megjegyzések: